Om Ecosafe

Vilka vi är

Vi på Ecosafe jobbar för en säkrare vardag och har dig som privat person som vårat största drivande mål. Det är din vardag som skall vara bekväm och kunna upplevas utan bakomliggande oro för hur dina uppgifter och värdehandlingar kan komma att användas.

Hos oss som bolag får du ett komplett skydd mot ID-stölder som fokuserar på att göra det så enkelt för dig som möjligt att spärra men också få råd på hur du skall hantera dina uppgifter för att förebygga kapningar. Våra anställda har en god vana för ID-stölder i alla grader och gör alltid sitt yttersta för att så professionellt som möjligt hantera dina problem.

Vi går alltid att kontakta för att bemöta våra kunders frågor och ge dom tips till kommande händelser, men även för att vi skall finnas tillgängliga för våra kunder i deras mest utsatta stunder då ett bedrägeri kan inträffa vilken tid som helst på dygnet.

Ecosafe grundades eftersom att vi insåg att Sveriges medborgare inte har den tiden eller kompetensen, kunskapen vad som gäller ID-kapningar, hur man förebygger dom och hur man skall hantera när det inträffar. Då ser vi till att det finns hjälp att få, nya metoder för bedrägeri skapas varje dag och då finns vi här för att göra din vardag både enklare och säkrare.

Fortfarande osäker?

Kontakta Oss

Om det tråkiga inträffar eller om du har bara frågor så kan du alltid kontakta oss.

Telefon: 08-121 395 48
E-mail: info@ecosafe.nu
Eller använd vårt kontaktformulär

Öppettider

Mån-Sön: 08:00-18:00